Beleef Menu!

(inclusief diner)

Uitje Enschede workshop Beleef Menu: Hoe hoort dineren eigenlijk? Hoe dineert de adel en het koningshuis? Van een culinair expert leert u tijdens deze workshop alle tafel etiquette terwijl u ondertussen geniet van een verrassend 5-gangen diner. Dit groepsuitje is leerzaam, luchtig en gezellig.

Na ontvangst met een hapje en een drankje en wat uitleg van uw ervaren gastheer start het groepsuitje met het gezamenlijk dekken van de tafel voor een 5 gangen diner. Hierbij worden verschillende aristocratische tafelmanieren uitgelegd. Vervolgens wordt het uitgebreide 5 gangen diner bij kaarslicht geserveerd. Tijdens deze workshop wordt u tevens uitgelegd hoe het eten genuttigd dient te worden en welk bestek erbij hoort. Deze workshop is leerzaam, onderhoudend, spectaculair, educatief, informatief, adviserend, verrassend en creatief. Echt een leuk uitje!

In dit groepsuitje leert u de etiquette voor het opdekken van uw dinertafel. Tot in detail! Goede tafelmanieren dragen bij tot de perfecte belevenis van de maaltijd. Geniet van uw maaltijd in de juiste ambiance, mede door u gecreëerd! U kunt er voor kiezen deze workshop bij u thuis te doen of op de locatie van de gastheer.
Van deze workshop heeft u nog jaren lang plezier. Nooit meer zult u twijfelen hoe het eigenlijk hoort....

Diner: 5 gangen diner aan de door uzelf gedekte tafel.

Tijdsduur:
Workshop + diner: 4 uur

Zeer geschikt voor:
Geschikt voor zowel de zakelijke, educatieve en de private markt. Er leuk voor afdelingsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsfeesten, verenigingen en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen!

Onze prijs per persoon:
€ 60,- p.p. exclusief drankjes tijdens het diner (de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
8 tot 25 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Kookworkshop Enschede.


Keywords: Workshop eten, diner, tafelen, workshop etiquettes, uitje Enschede culinair, Workshop Enschede, workshops Enschede, buitenworkshop, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, dans workshop Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje Enschede workshop Beleef Menu
65 euro