Cupcakes versieren!

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop Cupcakes versieren: Echt iedereen kan het: zelf cupcakes maken! En niet alleen tijdens deze workshop maakt u de lekkerste en mooiste cupcakes daarna kunt u het zelf thuis ook doen! Deze lekkere kookworkshop is erg gezellig en leerzaam! Ingewikkeld? Welnee! De enthousiaste dame die dit geeft leert u de fijne kneepjes van het vak. Met marsepein, fondant, botercrème en verschillende versiersels maakt u de mooiste cup cakes! Deze neemt u mee naar huis en ze zullen versteld staan!

Diner optie 1: Een heerlijk diner in het restaurant waar u ook de cup cakes maakt, met keuze uit een maaltijd soep, verse salade vis-, vlees- of vegetarisch gerecht.

Diner optie 2: de high tea: Een lekkere high tea is fantastisch. Vele zoete en hartige hapjes, verschillende soorten thee, gezellig kletsen met vriendinnen… En natuurlijk genieten van de uw eigen cupcakes, maar u mag ze ook mee naar huis nemen….

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 - 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Vrouw of man maakt voor deze workshop niet uit. Leuk met de afdeling, met vriendinnen of met een kookclub. Maar ook voor uw groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Groningen!

Onze prijs per persoon:
€45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids: Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

- Groningen, de historische binnenstad
- Eb en vloed in Groningen
- De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen Sushi Workshop.


Keywords: cupcakes versieren Groningen, uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

Uitje Cupcakes versieren workshop Groningen
45 euro