Koken in Style

(inclusief diner)

Uitje Enschede workshop Koken in Style: Een kookworkshop met alles erop en eraan. Je wordt ontvangen met een heerlijk glas prosecco en een hapje. Na een korte uitleg gaan we aan de slag met het maken van een verassend 5 gangen diner. Hierbij gebruiken we verse seizoensproducten. We gaan aan de slag met niet alledaagse kooktechnieken

Diner: Na 2 uur zitten de voorbereidingen erop en is het tijd om te genieten van de zelf bereide creaties. Bij verschillende gangen serveren wij passende wijnen. Na het dessert is er uiteraard nog een kop koffie of thee.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop inclusief diner: 5 uur (schatting, hangt af van de groep)

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor iedereen natuurlijk. Jong en oud, man of vrouw, dit is lekker ontspannen en culinair genieten! Zeker voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Enschede!

Onze prijs per persoon:
€ 95 inclusief drankjes (bier,fris,huiswijn), passende wijnen en koffie

Bij een groep van:
10 tot 24 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer Kookworkshop Groningen.


Keywords: Kookworkshop Enschede, uitje Enschede, Workshop Enschede , workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, GPS Enschede Meta:

Uitje Groningen workshop Koken in Style
95 euro