Workshop SUP

(inclusief diner)

Uitje Enschede workshop SUP: Kennen jullie dit al? SUP is de afkorting van Stand Up Paddling. Het is ontstaan uit de golfsurfsport! De surfdudes staan op hun plank te wachten op de golfen of op golfloze dagen en ze gingen wat peddelen. Zie je je zelf als een Surfdude in Nederland… Iedereen kan het en je kunt heel relax gaan of er een echte work out van maken. Een nat pak halen hoeft nier maar er is voor iedereen een wet suite beschikbaar indien gewenst.

Diner: Een heerlijk BBQ op de locatie van het Suppen om het relax gevoel vast te houden. Met verschillende soorten vlees en salades en brood! Volop genieten.

Tijdsduur van dit uitje:
De workshop: 1 uur
Het diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Afdelingsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verenigingen, leuke uitjes en verjaardagen. Voor iedereen die van actie en water houdt. Eigenlijk voor iedereen in Enschede!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- p.p. exclusief drank tijdens het diner
(drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 8 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Mensen die dit leuk vonden keken ook naar uitje Enschede workshop Step and Shoot.


Keywords: workshop Enschede, uitje Enschede, workshop Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, kano Enschede, Suppen Enschede, kookworkshop Enschede, Boogschieten Enschede, GPS Enschede.

Uitje Enschede workshop Sup
55 euro