Kaas Proeverij!

(inclusief diner)

Uitje Groningen kaasproeverij: Proeverij van ongeveer 8 verrassende soorten Europese kaas. Bij elke kaas wordt een bijpassend drankje geserveerd, zoals een bijpassende port, sherry en wijn. Luister naar de enthousiaste specialist die u vertelt over de herkomst van de kazen en het soort melk. Denk aan bijvoorbeeld schapenmelk, koeienmelk (rauw of gepasteuriseerd) of geitenmelk. Maar ook onderwerpen als de produktie en de geschiedenis komen in deze culinaire workshop ter sprake. Een lekkere, gezellige en ontspannen workshop, waar u echt nog wel iets van opsteekt!

Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Groningen, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 1 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Iedereen die van kaas houdt natuurlijk! En wat is dan leuker om er iets meer over te leren en zo’n gezellige proeverij te ondergaan! Dus bijvoorbeeld voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest, maar ook alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen in Groningen.

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf 12 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Heerlijke nagerechten of als u er nog niet genoeg van heeft: een kaasplankje (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen Kookworkshop tapas


Keywords: kaas proeverij Groningen, uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, koken Groningen, Proeverij Groningen

Uitje Groningen workshop Kaas Proeverij
55 euro