Smoothie workshop!

(inclusief diner)

Uitje Enschede smoothie workshop: Een waanzinnig lekkere en gezonde workshop: de smoothie-workshop. Een smoothie is een alcoholvrij, koud drankje vol fruit. Vaak heeft een smoothie een prachtige felrode (bosbessen, aardbeien, watermeloen en bramen) of felgroene (met kiwi, meloen, appel) kleur en zijn ze prachtig afgetopt met een mooie garnering van vers fruit. En een paar rietjes natuurlijk! Het fruit wordt in de blender gemixt met yoghurt of room.

In deze workshop wordt u meegenomen in alle smoothie-feiten: van het ontstaan van de smoothie tot een uitleg van alle ingrediënten en technieken. Daarna gaat u zelf aan de gang met de blender die al voor u klaar staan. U bereidt uw perfecte smoothie. Als afsluiter krijgt u les in het flairen: de bartechniek van het gooien en vangen van de flessen.

Ooit overgewaaid vanuit de zonnige stranden van Florida is de smoothie populairder dan ooit! Eigenlijk is hij in de westerse wereld niet meer weg te denken. De verse ingrediënten passen in onze moderne levensstijl, en ze bieden zo verschrikkelijk veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan al het verse fruit wat de natuur ons geeft, wat u gemakkelijk kunt combineren met yoghurt of andere zuiveldranken. Ook de groene smoothies doen het goed. (dit zijn smoothies waar minimaal 1 soort groente door heen zit). Uw smoothie kunt u upgraden met verse kruiden, zoete honing of suiker, en met spectaculaire siropen!

En met een beetje kennis van de verse ingrediënten, is het voor u een koud kunstje om een smoothie te bereiden die u energie geeft, of juist helpt bij duur- of krachtsporten, uw concentratie op het werk verbetert of uw weerstand ondersteunt. Er kan zo veel op het gebied van de smoothie, want in feite een smoothie is niets anders dan een alcoholvrije cocktail met honderden verschillende varianten!

Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Enschede, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 1 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Iedereen die van smoothies en gezond leven houdt natuurlijk! En wat is dan leuker om er iets meer over te leren en zo’n gezellige proeverij te ondergaan! Dus bijvoorbeeld voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest, maar ook alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen in Enschede.

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf 12 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten of als u er nog niet genoeg van heeft: een kaasplankje (richtprijs: € 6,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Enschede koffie proeverij.

Keywords: smoothie proeverij Enschede, culinair uitje Enschede, Smoothie workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede smoothie, vrijgezellenfeestje Enschede cocktails, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

uitje Enschede workshop Smoothie
55 euro