Whisky in the jar!

(inclusief diner)

Uitje Enschede whisky proeverij: Een zeer verzorgde en complete workshop waar u door een enthousiaste whisky-kenner wegwijs wordt gemaakt in de wonderen van het gerstdestillaat.

Uiteraard komt de geschiedenis en het ontstaan van de whisky aan bod, net als de verschillende landen waar deze prachtige drank wordt gedestilleerd, vele anekdotes en een uitgebreide proeverij van enkele top whisky’s! En dat maakt het interessant!

Want juist omdat u tijdens deze workshop de kans krijgt om verschillende whisky’s naast elkaar te proeven, worden de verschillen direct duidelijk. Meer rook, of meer hout, scherp of juist zacht, vol of jong, u zult verbaasd zijn hoeveel er te proeven is in een slok whiskey. Tijdens de proeverij wordt er een hapje geserveerd.

Weekschotel: Een heerlijk hoofdgerecht met keuze uit vis, vlees en vegetarisch.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 1 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Iedereen die van een culinaire beleving houdt natuurlijk! En wat is dan leuker om er iets meer over te leren en zo’n gezellige proeverij te ondergaan! Dus bijvoorbeeld voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest, maar ook alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen in Enschede.

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf 12 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten of als u er nog niet genoeg van heeft: een kaasplankje (richtprijs: € 6,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Enschede wijn proeverij.


Keywords: whiskey proeverij Enschede, culinair uitje Enschede whisky, Workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje Enschede workshop whisky
55 euro