Workshop Lipdub

(inclusief diner)

Uniek Uitje in Nederland: workshop lipdub! Lipdubs zijn nu superhot! Youtube staat er vol mee en iedereen heeft het wel eens op televisie gezien. Niet eerder was het zo makkelijk om een lipdub te maken met uw organisatie of uw vrienden!

Een lipdub is een videoclip waarin de deelnemers van de workshop een liedje playbacken. Achteraf wordt het echte muzieknummer over de film heen gemonteerd, zodat er een hele gave videoclip ontstaat! Met u en de andere deelnemers als hoofdpersoon! Dat klinkt heel simpel. Maar in de praktijk gebeuren de leukste en meest onverwachte dingen!

Hoe gaat deze workshop in zijn werk? Alle deelnemers worden ontvangen met koffie of thee en wat lekkers. Het muzieknummer wordt doorgesproken en beluisterd. Dan wordt de grote groep onderverdeeld in kleinere groepjes, die allemaal een stukje van het muzieknummer krijgen. En die groepjes gaan met hun muziekstukje oefenen en improviseren (tekst, beweging enz.). Dan komen alle groepjes weer samen en wordt de act, met alles er op en er aan, nog een paar keer geoefend. Dan alles nog een keer goed doorspreken, gezellig een hapje en een drankje erbij. Zodat iedereen is opgeladen voor de grote opname ….

En dan is het Aktie! Iedereen staat op zijn plek, de camera gaat lopen, de muziek draait en de opname wordt in 1 keer opgenomen. Wauw! En mocht er echt wat misgaan, dan doen we het gewoon nog een keer!

Na de opname wordt het geluid vervangen door de originele muziek (het betreft geen rechten vrije muziek) en binnen een week wordt de lipdub opgestuurd. Fantastisch voor elke deelnemer om terug te kijken. Dit filmpje gaat leven onder de deelnemers, de relaties van de organisatie, bij vrienden enz. enz. Deze workshop werkt als een positieve boost voor de algehele team spirit. Want met z’n allen wordt er een prestatie neergezet die op voorhand onmogelijk leek. Dat is de reden dat deze workshop vaak door grote bedrijven wordt geboekt!

De muzieknummers waaruit gekozen kan worden bij dit groepsuitje, zijn:
Katy Perry met                  Fireworks
Maroon 5 met                   Move like Jagger
P!nk met                            Raise your glass
Weather Girls met              It’s raining men
Kool and the Gang met     Celebration en
Robbie Williams met         Let me entertain you
John Travolta met             Greased Lightning
Nick&Simon met                Rosanne
K3 met                             De drie biggetjes

Wilt u een ander nummer voor uw workshop, dan kan dat geregeld worden (tegen meerkosten). Attributen kunnen worden meegenomen als die in de opnames verwerkt moeten worden (logo’s, standbeelden, verzin het maar).

Een goed voorbeeld van een van de bekendste lipdubs van Nederland is het filmpje dat ziet op http://www.youtube.com/watch?v=d-9DXxCAtOI (Little Green Bag met heel veel BNérs). Een mooie inspiratie voor uw groepsuitje als u kiest voor deze workshop in Deventer!

Diner: In een van de populairste restaurants van de stad wordt deze vrolijke dag voortgezet! U krijgt in het restaurant de keuze uit spare-ribs of fajitas eten. (een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, groente en guacamole met tortilla’s otewel wraps). Wij bieden ook andere diner mogelijkheden bij deze workshop.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop:4 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor elke grote groep! Deze workshop is echt een buitenkans voor bedrijven, instellingen en andere grote organisaties. Dus ook voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag of personeelsfeest. Een unieke workshop in Deventer.

Onze prijs per persoon:
€  65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf  30 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Uitgebreid tapas-buffet op tafel vooraf (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Deventer workshop Herman Brood (smijt met verf).


Keywords: lipdub Deventer, uitje Deventer, Workshop lipdub Deventer, workshops Deventer, afdelingsuitje lipdub Deventer, bedrijfsuitje lipdub Deventer, groepsuitje Deventer, personeelsfeest Deventer lipdub, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop Lipdub
65 euro