Workshop Beeldhouwen

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop Beeldhouwen: Echt iets bijzonders! Beeldhouwen is 1 van de weinige kunstvormen waar u echt 3-dimensionaal bezig bent. U hakt (houwt) stukken uit een steen of een blok hout.

In deze creatieve workshop is er gekozen voor gasbeton. Gasbeton is een zachte en poreuze steensoort, die ideaal is om kennis te maken met deze eeuwenoude kunstvorm. U maakt bij deze workshop zelf een beeldje. U hakt, u raspt en u vijlt. En na 1 workshop heeft u een eigen beeldje gemaakt! Eigenlijk is dit ongelofelijk! Dit is een gezellige en leuke workshop, u bent lekker bezig, u leert wat, maar er is nog genoeg tijd om te lachen en de kunsten van de andere deelnemers te bekijken!

Let op: Er is bij deze workshop geen enkele ervaring of kennis vereist!

Diner: Fajitas en grand dessert. Samen fajitas eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, groente en guacamole. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade. Als nagerecht komen de grand desserts op tafel, met vele huisgemaakte zoetigheden zoals zelfgebakken taarten, churro’s en verschillende soorten ijs! Een zoete afsluiter van uw groepsuitje!

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 3 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Alle creatievelingen of juist diegene die zich eens creatief wil laten prikkelen. Dus ook voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€  65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Uitgebreid tapas-buffet op tafel vooraf (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Deventer workshop naaktmodel tekenen.

Keywords: Beeldhouwen Deventer, uitje Deventer, Workshop beeldhouwen Deventer, workshops Deventer, afdelingsuitje lipdub Deventer, bedrijfsuitje beeldhouwen Deventer, groepsuitje Deventer, personeelsfeest Deventer lipdub, lama's Deventer, Tango Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop Beeldhouwen
65 euro