Workshop The Mask

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop Masker maken: U maakt een masker van iemand anders uit uw groep. Maar dat doet u bij deze creatieve workshop niet uit de losse pols! U maakt heel precies een mal van het gezicht van de ander! En dat doet u ook echt op het gezicht van die ander. Zo bekijkt u uw vrienden, collega’s of familie een keer van een hele andere kant! Vervolgens haalt u de mal los, en vult hem met gietbeton! U krijgt de maskers niet direct mee, want ze moeten natuurlijk nog wel drogen. Een echte creatieve en stoere workshop!

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees. Dit is een authentiek Mexicaans gerecht! U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2 uur
Diner: 1 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Alle creatievelingen of juist diegene die zich eens creatief wil laten prikkelen. Dus ook voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€  55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf  8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Uitgebreid tapas-buffet op tafel vooraf (€ 6,- p.p.)
  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Deventer workshop beeldhouwen.


Keywords:Workshop masker maken Deventer, uitje Deventer, Workshop masker Deventer, workshops Deventer, afdelingsuitje lipdub Deventer, bedrijfsuitje masker maken Deventer, groepsuitje Deventer, personeelsfeest Deventer, didgeridoo Deventer, bonbons Deventer, bierproeverij Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop The Mask
55 euro