Workshop Klootschieten

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop Klootschieten: Klootschieten is een fantastische een eeuwenoude sport die van oudsher veel in Twente wordt beoefend. Maar vergis u niet, er worden regelmatig Europese Kampioenschappen georganiseerd, waar niet alleen de Nederlanders, maar ook Duitsers, Italianen en Engelsen fanatieke beoefenaars blijken te zijn!

De bedoeling van de sport is, om een houten bal, in zo min mogelijk worpen, een parcours te laten afleggen. Het team of de persoon die dit in de minst aantal worpen lukt, heeft deze workshop gewonnen. Maar het gaat er niet alleen om, wie het verst kan gooien. Vaak gaat het ook om tactisch gooien, zodat de bal op de juiste manier doorrolt. Het is in die zin een soort golf, maar dan gooit u de bal in plaats van hem te slaan met een golfclub. De houten bal is ook wat groter, en iets verzwaard met metaal.

Het parcours is prachtig gelegen langs onze Deventer rivier de IJssel, en u wordt bij deze workshop vriendelijk ontvangen met koffie en thee. Deze sport moet iedereen een keer beoefend hebben in zijn / haar leven, en dit is uw kans!

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla's (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Iedereen die van een mooie wandeling door de natuur houdt met een beetje een competitieverband. Dus ook voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€  45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf  8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Derde gang bij het diner (richtprijs:€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje deventer workshop Pitch and Putt de Luxe


Keywords: klootschieten Deventer, uitje Deventer, Workshop klootschieten Deventer, workshops Deventer, afdelingsuitje klootschieten Deventer, bedrijfsuitje Deventer, groepsuitje Deventer, personeelsfeest Deventer tekenen Deventer, linedance Deventer, tapas Deventer, cupcakes Deventer

Uitje Deventer workshop Klootschieten
45 euro