Workshop Naaien

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop Naaien: In deze workshop, leert u werken met de naaimachine! Terug naar grootmoeders tijd? Ouderwets? Juist niet, zelf naaien is weer helemaal in! Zelf patronen maken, zelf iets creëren, en het eindresultaat neemt u mee naar huis. Deze workshop brengt u in aanraking met een ambacht die vroeger zo gewoon was!

Wij bieden maar liefst 3 varianten aan van deze trendy workshop!
Als eerste het naaien van een knutselfrutsel, oftewel een heel leuk gevuld knuffelvogeltje (een Angry Bird of een uiltje). Als tweede kunt u bij deze workshop kiezen voor het naaien van taartjes en cupcakes van vilt. Het leuke van deze variant is, dat deze helemaal met de hand wordt genaaid, dus zonder naaimachine (met de zogenaamde festonsteek). En als derde invulling van deze workshop is het mogelijk om een prachtige gezamenlijke feestslinger te maken. Een mooie feestslinger gebruikt u nog jaren. Ideaal als kado voor de vrijgezel in de groep, voor de toekomstige moeder, voor de jarige of voor op de afdeling. Elke keer als u de slinger ophangt, denkt u terug aan dit groepsuitje!

Tijdens deze workshop wordt er gezorgd voor thee of koffie met iets lekkers.

Als diner: Tapas eten: Lekkere Spaanse tapas, met meer dan voldoende brood met aioli en pestoen dipsausen. Denk bijvoorbeeld aan nachos gegratineerd met kaas en tomatensalsa, patatas bravas, kipkluifjes met BBQ-saus, spareribkluifjes, zalmfilet met cherrytomaatjes, uienringen in bierbeslag en pastasalade met gegrilde kipfilet.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2 uur
Diner: 1 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Dames, deze workshop is echt wat voor u! Leeftijd, ervaring en positie maken niet meer uit: dit is gewoon leuk! Voor vrijgezellenfeestjes, voor jongedames met veel gegiechel en plezier, voor drukbezette carrière vrouwen die nooit de tijd nemen voor dit oude ambacht. Voor afdelingsuitjes en teamuitjes, want u leert elkaar echt anders kennen met zo’n creatief groepsuitje. (Natuurlijk zijn ook stoere mannen van harte, dat spreekt voor zich!)

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
6 – 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • De Luxere variant Tapas met gamba's en de verse tortilla € 5,- p.p.
 • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Stadwandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Wij bieden verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan (€ 10,- per persoon). De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen workshop Vilten de luxe.


Keywords: Creatief uitje Groningen, Workshop Groningen haken, workshops Groningen naaien, vrijgezellenfeest Groningen vilt, vrijgezellenfeestje Groningen vilten, afdelingsuitje Groningen breien, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen

UItje Groningen workshop Naaien
55 euro