Workshop Vilten

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop Vilten: In deze workshop gaat u vilten (zelf vilt maken). En in deze workshop leert u de eerste stappen van het natvilten. U maakt het vilt van wol, water en zeep. Het wordt dus niet geweven of gebreid of zoiets dergelijks. U leert in deze workshop dus een oud ambacht (vilt maken) maar u gebruikt het ook direct! Want u maakt met het vilt bijvoorbeeld een prachtige zelf ontworpen ketting!

Vilt is een textielsoort die bijvoorbeeld gebruikt wordt voor de bekende vilten hoed. Vilt was de eerste vorm van textiel die de mens gebruikte. De oudste viltresten die zijn gevonden, dateren van 6000 jaar voor Christus!

Deze creatieve workshop is leuk en ontspannend om te doen, leerzaam natuurlijk ook en met een fantastisch kleurrijk resultaat! Tijdens deze workshop wordt er gezorgd voor thee of koffie met iets lekkers.

Diner: tapas eten: Lekkere Spaanse tapas, met meer dan voldoende brood met aioli en pesto en dipsausen. Denk bijvoorbeeld aan nachos gegratineerd met kaas en tomatensalsa, patatas bravas, kipkluifjes met BBQ-saus, spareribkluifjes, zalmfilet met cherrytomaatjes , uienringen in bierbeslag en pastasalade met gegrilde kipfilet.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2 tot 2,5 uur 
Diner: 1 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Creatievelingen, deze workshop is echt wat voor u! Leeftijd, ervaring en positie maken niet meer uit: dit is gewoon leuk! Voor vrijgezellenfeestjes, voor jongedames met veel gegiechel en plezier, voor drukbezette carrière vrouwen die nooit de tijd nemen voor dit oude ambacht. Dus bijvoorbeeld voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, en vrijgezellenfeestje.

Onze prijs per persoon:
€ 50,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
6 tot 15 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • De Luxere variant Tapas met gamba's en de verse tortilla € 5,- p.p.
 • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Stadwandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Wij bieden verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan (€ 10,- per persoon). De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen workshop vilten de luxe.

Keywords: Creatief uitje Groningen, Workshop Groningen haken, workshops Groningen naaien, vrijgezellenfeest Groningen vilt, vrijgezellenfeestje Groningen vilten, afdelingsuitje Groningen breien, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen

UItje Groningen workshop Vilten
50 euro