Workshop Vilten de luxe!

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop Vilten de luxe: Ontdek de spectaculaire driedimensionale vormen die u met vilt kunt creëren! In deze workshop gaat u eerst uw eigen vilt maken. Dit maakt u door de samenvoeging van wol, water en zeep. Het wordt dus niet geweven of gebreid of zoiets dergelijks. U leert in deze workshop dus een oud ambacht (vilt maken) maar u gebruikt het ook direct! Want u gaat direct met uw vilt aan de gang! U maakt een bijzondere vorm , bijvoorbeeld een kleurrijke vlinder, Engelse drop of een prachtige bloem! Vilt is een prachtige textielsoort die bijvoorbeeld gebruikt wordt voor de klassieke vilten hoed. Maar uw toepassing zal heel wat kleurrijker zijn!

Vilt is een textielsoort die bijvoorbeeld gebruikt wordt voor de bekende vilten hoed. Vilt was de eerste vorm van textiel die de mens gebruikte. De oudste viltresten die zijn gevonden, dateren van 6000 jaar voor Christus! Deze creatieve workshop is leuk en ontspannend om te doen, leerzaam natuurlijk ook en met een fantastisch kleurrijk resultaat!

Tijdens deze workshop wordt er gezorgd voor thee of koffie met iets lekkers.

Twee-gangen diner: Een heerlijk twee-gangen menu in een heel gezellig restaurant in de stad Groningen. U boekt bij ons een voorgerecht en een hoofdgerecht of een hoofdgerecht en een nagerecht.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2 tot 2,5 uur
Diner: 1 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Creatievelingen, deze workshop is echt wat voor u! Leeftijd, ervaring en positie maken niet meer uit: dit is gewoon leuk! Voor vrijgezellenfeestjes, voor jongedames met veel gegiechel en plezier, voor drukbezette carrière vrouwen die nooit de tijd nemen voor dit oude ambacht. Dus bijvoorbeeld voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, en vrijgezellenfeestje.

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
6 tot 15 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Het missende gerechten om van uw menu een driegangen menu te maken (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Stadwandelingen in Groningen door een ervaren gids:

    Wij bieden verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan (€ 10,- per persoon). De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

    - Groningen, de historische binnenstad
    - Eb en vloed in Groningen
    - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen workshop crea bea.

Keywords: Creatief uitje Groningen, Workshop Groningen haken, workshops Groningen naaien, vrijgezellenfeest Groningen vilt, vrijgezellenfeestje Groningen vilten, afdelingsuitje Groningen breien, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen

Uitje Groningen workshop Vilten de luxe
65 euro