Knutsel workshop!

(inclusief diner)

Uitje Groningen knutsel workshop: Een creatieve en gezellige workshop waar je met jouw vriendinnen een memobord in elkaar knutselt. Elke deelnemer maakt een eigen ontwerp en werkt met eigen kleuren. U krijgt een houten plank waar je prachtige stoffen over heen spant. Dan spant en vlecht u er strak kruislings lint over heen wat je weer vastniet. En dan: heeft u een prachtig persoonlijk memobord met elastieken waar u allemaal memo’s, kaarten of foto’s aan kunt ophangen! Het eindresultaat neemt u mee naar huis, en laten we eerlijk zijn: een memobord past toch in elke kamer?

Tijdens deze workshop wordt er gezorgd voor thee of koffie met iets lekkers.

Diner: tapas eten: Lekkere Spaanse tapas, met meer dan voldoende brood met aioli en pesto en dipsausen. Denk bijvoorbeeld aan nachos gegratineerd met kaas en tomatensalsa, patatas bravas, kipkluifjes met BBQ-saus, spareribkluifjes, zalmfilet met cherrytomaatjes , uienringen in bierbeslag en pastasalade met gegrilde kipfilet.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2 uur
Diner: 1 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Genoot u vroeger al zo van handarbeid? Op zoek naar een creatieve en gezellige dag? Dan is deze workshop is echt wat voor u! Leeftijd, ervaring en positie maken niet meer uit: dit is gewoon leuk! Voor vrijgezellenfeestjes, voor jongedames met veel gegiechel en plezier, voor drukbezette carrière vrouwen die nooit de tijd nemen voor dit oude ambacht. Dus bijvoorbeeld voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, en vrijgezellenfeestje.

Onze prijs per persoon:
€ 40,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • De Luxere variant Tapas met gamba's en de verse tortilla € 5,- p.p.
 • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Stadwandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Wij bieden verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan (€ 10,- per persoon). De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen workshop cupcakes versieren.

Keywords: Creatief uitje Groningen, Workshop Groningen haken, workshops Groningen naaien, vrijgezellenfeest Groningen vilt, vrijgezellenfeestje Groningen vilten, afdelingsuitje Groningen breien, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen

Uitje Groningen workshop knutselen
40 euro