Workshop Haken!

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop Haken: Haken is hot! Haken is hip! Steeds meer dames gaan op haakclubjes, ruilen patronen en genieten van uw nieuwe hobby! In die zin werkt haken bijna verslavend. Logisch natuurlijk, want het enige wat u nodig heeft is wat wol en een haaknaald, en u maakt de mooiste dingen.

In deze gezellige workshop leert u de 3 basissteken van het haken! Termen als vasten, halve vasten, stokjes, dubbele stokjes en lossen: binnenkort is het gesneden koek voor u! En dat is leuk. Want dan kunt u bijvoorbeeld de granny squares en de andere figuren die u vindt op internet, zelf maken. De kunst van het haken wordt al eeuwenlang beoefend. Vroeger was een gehaakte rand, decoratie of een sjaal vooral een goedkopere en snellere manier om een soort kant te maken. Alleen de rijken hadden kant namelijk. Ondertussen is het haken een wereldwijde hobby geworden.

Deze workshop is inclusief 2 bollen wol en een haaknaald.
Tijdens deze workshop wordt er gezorgd voor thee of koffie met iets lekkers.

Diner: tapas eten: Lekkere Spaanse tapas, met meer dan voldoende brood met aioli en pesto en dipsausen. Denk bijvoorbeeld aan nachos gegratineerd met kaas en tomatensalsa, patatas bravas, kipkluifjes met BBQ-saus, spareribkluifjes, zalmfilet met cherrytomaatjes , uienringen in bierbeslag en pastasalade met gegrilde kipfilet.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2 uur
Diner: 1 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Creatievelingen, deze workshop is echt wat voor u! Leeftijd, ervaring en positie maken niet meer uit: dit is gewoon leuk! Voor vrijgezellenfeestjes, voor jongedames met veel gegiechel en plezier, voor drukbezette carrière vrouwen die nooit de tijd nemen voor dit oude ambacht. Dus bijvoorbeeld voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, en vrijgezellenfeestje.

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
6 tot 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • De Luxere variant Tapas met gamba's en de verse tortilla € 5,- p.p.
 • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Stadwandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Wij bieden verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan (€ 10,- per persoon). De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op groepsuitje Groningen workshop My body Wellness.

Keywords: Creatief uitje Groningen, Workshop Groningen haken, workshops Groningen naaien, vrijgezellenfeest Groningen vilt, vrijgezellenfeestje Groningen vilten, afdelingsuitje Groningen breien, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen

Uitje Groningen workshop Haken
55 euro