Bob Ross Fastpainting!

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop Bob Ross Fastpainting : U krijgt in deze workshop een korte maar krachtige, leerzame schildercursus in de unieke stijl van het alter ego van de beroemde TV schilder Bob Ross. Hij doet het allemaal net even anders: In deze workshop geen overbodig geneuzel over truttige schildertechnieken zoals u van de TV schilder Bob Ross gewend bent, maar gewoon onverschrokken aan de slag en samen plezier maken.

Misschien steek je ondertussen ook nog wat op. Deze Fastpainting workshop is werkelijk een onvergetelijk groepsuitje. Vanzelfsprekend krijgt iedereen zijn eigen kunstwerk mee naar huis als aandenken!

Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Groningen, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1 uur
Diner: 1 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Creatievelingen, deze workshop is echt wat voor u! Leeftijd, ervaring en positie maken niet meer uit: dit is gewoon leuk! Voor vrijgezellenfeestjes, voor bedrijven, studentenfeesten, afdelingsuitjes enz. Dus bijvoorbeeld ook voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, en vrijgezellenfeestje.

Onze prijs per persoon:
€ 60,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op groepsuitje Groningen workshop Van Picasso tot Kandinsky.

Keywords: Creatief uitje Groningen, Workshop Groningen snelschilderen, workshops Groningen Bob Ross, vrijgezellenfeest Groningen schilderen, vrijgezellenfeestje Groningen Bob Ross, afdelingsuitje Groningen fastpainting, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, schildercursus

Uitje Groningen workshop schildercursus Bob Ross
60 euro