Bollywood

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop Bollywood dansen:  Geen enkele ervaring vereist! U kent toch ook die bijzondere en exotische Indiase films? Van die musicals met Hindi-talige, vrolijke muziek uit Bombay…. Bijzondere ritmes met zo’n hele aparte dans? Om die dans gaat het dus in deze workshop.

De Indiase Bollywood dans is een mix van Zuid-Indiase Bharata Natyam (tempeldans) de Noord-Indiase Kathak (verhalenverteller), de bekende buikdans en natuurlijk de moderne dans. In deze workshop beleeft u zelf deze Indiase sferen.

In deze workshop, die anderhalf uur duurt, maar die meestal wel iets uitloopt door de gezelligheid, krijgt de jarige, de vrijgezel of iemand anders die in de aandacht staat, een speciaal Bollywood kostuum aan. Maar ook alle andere deelnemers krijgen Bollywood kleding die met deze workshop gedragen kan worden. De lerares geeft zelf een demonstratie, er kunnen groepsfoto’s worden gemaakt aan het eind van de workshop en er is thee met zoetigheden. Gewoon een heel gezellig, ontspannen en toch ook wel leerzaam uitje samen met vriendinnen of collega’s.

Diner: Geniet van een 4 gangen planken diner met voor ieder wat wils in een gezellig restaurant in het centrum van Zwolle.

 

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor vriendinnen, collega’s, vrijgezellenfeestjes en andere groepsuitjes in Deventer.

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)
  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer dans workshop African Party


Keywords: workshop Deventer, dans uitje Deventer, Workshop bollywood Deventer, workshops Deventer Dans, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

UItje Deventer dans workshop Bollywood
55 euro