Burlesque

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop Burlesque:  Geen enkele ervaring vereist! Burlesque is een show dansstijl waarin u danst, poseert, teast en geniet. Burlesque draait om het verleiden, om humor, zelfspot zelfs, maar zeker ook om glamour, theater en vrouwelijke kracht. Denk aan prachtige vrouwelijke kleding, de Moulin Rouge en Express yourself… Een fantastische workshop waar u met uw vriendinnen kennismaken met de burlesque personage die elke vrouw in haar heeft!

Burlesque is een dansstijl die al 150 jaar oud is, maar die nooit zal verdwijnen. Voorbeelden van bekende artiesten die zich laten inspireren door burlesque? Madonna, Christina Aguilera, Dita von Teese, Marilyn Monroe, Lady Gaga enBetty Page…. Show, stijl en theater, vrouwelijkheid en kracht: prachtig!

Alle deelnemers aan deze dans workshop worden met speciale kleding omgetoverd tot burlesque danseressen: corsetten, petticoats, kanten leggings, handschoenen, hoedjes en nog veel meer! De vrijgezel of de jarige wordt extra in het zonnetje gezet met de mooiste kleding en een cd die ze mag meenemen naar huis. En wat hoort er bij een burlesque workshop? Inderdaad! Bubbels en chocolade. Ook daar wordt voor gezorgd!

Tapas diner: Dit uitje wordt op een ontspannen manier culinair bekroond: gezellig met z’n allen Spaanse en Mexicaanse tapas eten! Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop:  1,5 uur
Diner:  1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor vriendinnen, collega’s, vrijgezellenfeestjes en andere groepsuitjes in Deventer.

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer dans workshop African Party


Keywords: Deventer, uitje Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

UItje Deventer dans workshop Burlesque
65 euro