Bonbon workshop

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop Bonbons: Echte bonbons maken zoals alleen een professionele chocolatier dat kan! Na ontvangst met een heerlijk kopje koffie of thee, natuurlijk met bonbons, gaat u aan de slag. Van een vriendelijke chocolade professor leert u hoe u bonbons maakt in uw favoriete smaak.  U gaat chocolaatjes spuiten, bonbons vullen en decoreren en de bonbons doorhalen door de chocolademachine. Een gezellige en lekkere workshop! U zult na deze workshop nooit meer een bonbon op dezelfde wijze bekijken als nu: dan weet u hoeveel werk en liefde er in die heerlijke zoetigheden is gestopt! Bij de workshop wordt ook aandacht besteed aan de verschillende seizoenen, dus afhankelijk van de datum maakt u paasbonbons, valentijnsharten, sinterklaasjes of moederdagcadeaus… De bonbons die u in de kookworkshop maakt, kunt u aan het eind ruilen met die van uw groepsgenoten, zodat u alle smaken mee naar huis kunt nemen!

High tea: Een lekkere high tea is fantastisch. Vele zoete en hartige ambachtelijke hapjes uit eigen bakkerij, verschillende soorten thee, gezellig kletsen met vriendinnen…

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2,5 uur
High tea: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor kookgekken, culinaire lefhebbers, maar ook voor zoetekauwen en levensgenieters. Er is geen enkele starter ervaring of kennis vereist. Dus zeer geschikt voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€ 65,- inclusief thee tijdens de workshop en de high tea.

Bij een groep van:
Vanaf 8 tot 25 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:Wij bieden verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

    - Groningen, de historische binnenstad
    - Eb en vloed in Groningen
    - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

    Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Groningen kookworkshop Tapas.


Keywords: bonbons Groningen, uitje Groningen, Kookworkshop Groningen, Chocolade workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, GPS Groningen

Uitje Groningen workshop Bonbons
65 euro