Levend Tafelvoetbal

(inclusief diner)

uitje Deventer Levend tafelvoetbal: Tafelvoetbal, maar dan met u als de voetballer! Dit nieuwe spel is uniek in Nederland! Het wordt gespeeld op een baan met een speciale ondergrond van kunstgras en een speciale ingooibak. De netten in de goal zijn van ijzer gemaakt net als in de kroeg.  Het meest unieke is echter de speciale buizenconstructie, heel soepel lopend. Het is een kopie geworden van het tafelvoetbal zoals iedereen kent van de Kroeg maar nu staat u er live met al u vrienden en het spel kan beginnen! U speelt in verschillende teams en kan dus de persoonlijke winnaar worden. De duur van elk potje is afhankelijk van uw kunnen! Voor jong en oud is dit leuk! 

Spare-ribs eten: De spare-ribs van dit restaurant zijn reeds 3 maal verkozen tot de beste van Nederland!

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1 tot 2 uur, afhankelijk van de groepsgrootte
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Deze workshop zal bijna iedereen leuk vinden. Dus zeer geschikt voor uw vrienden, sportteam, afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€ 45,- inclusief welkomstdrankje maar exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf ter plekke afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Van 12 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Uitgebreid tapas-buffet op tafel vooraf (€ 6,- p.p.)
  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Overnachting in hotel of bed & breakfast. Graag verzorgen wij u geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte voor u en reserveren wij een kamer voor u en uw gezelschap.
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Deventer workshop Footgolf.


Keywords: Levend tafelvoetbal Deventer, Footgolf Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer

uitje Deventer workshop Levend Tafelvoetbal
45 euro