Footgolf

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop Footgolf: Uniek en een nieuwe rage! Na voetvolley is er nu ook voetgolf! Met zo min mogelijk trappen de voetbal in de holes krijgen. Deze workshop wordt georganiseerd op een mooi terrein op Bussloo. De verschillende holes van deze baan zijn uitdagend met heel veel glooiingen, waterhindernissen, bomen, aflopende greens en lange afstanden.

Na een ontvangst met koffie, thee, taart en een korte uitleg van het spel gaan jullie de baan op. Het idee is eenvoudig: met zo min mogelijk trappen de voetbal in de holes krijgen. Maar de uitvoering is minder eenvoudig: u zult al uw behendigheid en balgevoel nodig hebben om een goede score neer te zetten. Lukt het u of een van uw groepsgenoten om in de buurt te komen van het baangemiddelde of de baanrecords?

Wist u dat Footgolf een officiële sport is en dat Nederland een voorloper was met de oprichting van een footgolfbond?

Spare-ribs & voor-of nagerecht: Gezellig spare-ribs eten, met frieten en diverse dipsausen. Hiernaast de keuze tussen een heerlijk  voorgerecht bestaand uit koude en warme tapas of een Grand Dessert met verschillende mexicaanse zoetigheden.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 a 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Deze workshop zal bijna iedereen leuk vinden. Dus zeer geschikt voor uw vrienden, sportteam, afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€ 55,- inclusief welkomstdrankje maar exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf ter plekke afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Van 12 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Derde gang bij het diner (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Deventer workshop Pitch&Putt de luxe.


Keywords: Footgolf Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer

uitje Deventer workshop Footgolf
55 euro