Cupcakes versieren

(inclusief diner)

Uitje Zwolle Workshop Cupcakes versieren: Echt iedereen kan het: zelf cupcakes maken! En niet alleen tijdens deze workshop maakt u de lekkerste en mooiste cupcakes daarna kunt u het zelf thuis ook doen! Deze lekkere kookworkshop is erg gezellig en leerzaam en terwijl u bezig bent kunt u genieten van een lekker kopje thee of koffie! Ingewikkeld? Welnee! De enthousiaste dame die dit geeft leert u de fijne kneepjes van het vak. Met marsepein, fondant, botercrème en verschillende versiersels maakt u de mooiste cup cakes! Deze neemt u mee naar huis en ze zullen versteld staan!

Diner optie 1: Franse Tapas: Lekker genieten in een gezellige en informele bistro van een plank met huisgemaakte kleine gerechtjes. Beetje proeven, bijkletsen, genieten. Denk bijvoorbeeld aan een ovenvers broodje met kruidenboter, een paar Bistro hapjes zoals gegrilde spiesjes, zelfgemaakte frieten en een mini-soepje. De Franse Tapas (ook wel apéritif dinâtoire) worden steeds meer een trend en het is weer een keer wat anders dan wat we gewend zijn!

Diner optie 2: Een lekkere high tea is fantastisch. Vele zoete en hartige hapjes, verschillende soorten thee, gezellig kletsen met vriendinnen…

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 - 2 uur 
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Vrouw of man maakt voor deze workshop niet uit. Leuk met de afdeling, met vriendinnen of met een kookclub. Maar ook voor uw groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Zwolle!

Onze prijs per persoon:
€45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van: 
Vanaf 6 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Zwolle workshop Banket.

Keywords: Cupcakes Zwolle, workshop Zwolle, workshops Zwolle, kookworkshop Zwolle, vrijgezellenfeest zwolle, afdelingsuitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, familieuitje Zwolle, Bedrijfsuitje Zwolle, Creatieve workshop Zwolle, Bonbons Zwolle

uitje Zwolle workshop Cupcakes versieren
45 euro