Kookworkshop Bonbons

(inclusief diner)

Uitje Zwolle Kookworkshop Bonbons maken: Echte bonbons maken zoals alleen een professionele banketbakker dat kan! Van een vriendelijke chocolade instructrice leert u hoe u de chocolade strijkt en vervolgens vult. U kiest zelf uw vulling. Een gezellige en lekkere workshop! U zult na deze workshop nooit meer een bonbon op dezelfde wijze bekijken als nu: dan weet u hoeveel werk en liefde er in die heerlijke zoetigheden is gestopt! U zult een vulbonbon, marsepeinknikker en een chocoladelolly maken. De bonbons die u in de kookworkshop maakt, kunt u aan het eind ruilen met die van uw groepsgenoten, zodat u ze mee naar huis kunt nemen!

Diner optie 1: Franse Tapas: Lekker genieten in een gezellige en informele bistro van een plank met huisgemaakte kleine gerechtjes. Beetje proeven, bijkletsen, genieten. Denk bijvoorbeeld aan een ovenvers broodje met kruidenboter, een paar Bistro hapjes zoals gegrilde spiesjes, zelfgemaakte frieten en een mini-soepje. De Franse Tapas (ook wel apéritif dinâtoire) worden steeds meer een trend en het is weer een keer wat anders dan wat we gewend zijn!

Diner optie 2: Een lekkere high tea is fantastisch. Vele zoete en hartige hapjes, verschillende soorten thee, gezellig kletsen met vriendinnen…

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 3 uur 
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor kookgekken, culinaire lefhebbers, maar ook voor zoetekauwen en levensgenieters. Er is geen enkele starter ervaring of kennis vereist. Dus zeer geschikt voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. 

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van: 
Vanaf 6 personen (Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Zwolle workshop Banket.


Keywords: Kookworkshop Bonbons Zwolle, Bonbons Zwolle, workshop Zwolle, workshops Zwolle, kookworkshop Zwolle, vrijgezellenfeest zwolle, afdelingsuitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, familieuitje Zwolle, Bedrijfsuitje Zwolle, Creatieve workshop Zwolle, Cupcakes Zwolle

uitje Zwolle Kookworkshop bonbons
65 euro