Lama's Improvisatie

(inclusief diner)

Uitje Lama's workshop Zwolle Improvisatie: Bent u de nieuwe Ruben Nicolai? Als een soort ode aan het bekende programma De Lama’s, organiseren wij voor groepen onder leiding van een humoristische en bevlogen docente een acteer- en improvisatie-les die wordt opgevolgd door een wedstrijdje Lama’s. Veel lachen, veel leren, onvergetelijk! U leert uw eigen groep kennen op een manier die u zal verrassen. Mensen waarvan u dacht dat ze geen gevoel voor humor hadden, bezorgen u de lachstuipen, mensen groeien boven henzelf uit. Een hilarische dag!

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze bedrijfsfilm, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op het filmpje)

Diner: Sluit uw groepsuitje af in 1 van de gezelligste restaurants van Zwolle! Het feestmaal bestaat uit de 3 meest populaire tortilla-gerechten van Mexico, dus dit is uw kans om ze allemaal naast elkaar te proeven:

  1. De enchilada: een opgerolde maïstortilla met heerlijk Mexicaans gehakt, overgoten met een salsa en gegratineerd met cheddar cheese.
  2. De burrito: dichtgevouwen tarwetortilla met Mexicaanse kip, guacamole en refried beans.
  3. De quesadilla: dubbel gevouwen tarwetortilla met kaas, chorizo en verse Mexicaanse tomatensalade. (dit gerecht is ook in een vegetarische variant verkrijgbaar en wordt geserveerd met frisse coleslaw en Mexicaanse rijst!)

Tijdsduur van dit uitje:
Lama's workshop Deventer: 2,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Dit uitje is zeer geschikt voor bijvoorbeeld uw: afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Zwolle.

Onze prijs per persoon:
€55,- p.p. inclusief (drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf  8 tot 20 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op Uitje Zwolle Workshop Feel The Rythm.


Keywords: workshop Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, djembe Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, GPS Zwolle

uitje Zwolle workshop Lama's improvisatie
55 euro