GPS workshop: Het verhaal

(inclusief diner)

Uitje GPS Workshop Zwolle Het Verhaal: In groepjes gaat u aan de slag om gewapend met een GPS door de geheimzinnige aanwijzingen op de juiste plek te komen. Bij iedere aanwijzing ontvangt u een woord of meerdere woorden…. Laat uw fantasie de vrije loop en maak hiermee uw eigen verhaal. Als iedereen geslaagd is en op de bestemming is aangekomen, gaat u genieten van het heerlijke diner en draagt ieder groepje zijn verhaal voor. Een goed verzorgde activiteit die u toch zelfstandig en in uw eigen tempo kan beleven!

Diner: Franse Tapas: Lekker genieten in een gezellige en informele bistro van een plank met huisgemaakte kleine gerechtjes. Beetje proeven, bijkletsen, genieten. Denk bijvoorbeeld aan een ovenvers broodje met kruidenboter, een paar Bistro hapjes zoals gegrilde spiesjes, zelfgemaakte frieten en een mini-soepje. De Franse Tapas (ook wel apéritif dinâtoire) worden steeds meer een trend en het is weer een keer wat anders dan wat we gewend zijn!

Tijdsduur van dit uitje:
De tocht: 2 - 3 uur
Diner: 2,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor: afdelingsuitjes, familiedagen, groepsuitjes, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, groepsuitjes, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verenigingen, leuke uitjes en verjaardagen. Voor iedereen die van buiten houdt. Eigenlijk voor iedereen in Zwolle!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 15  tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Zwolle workshop Lama's improvisatie.


Keywords: workshop Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, djembe Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, GPS Zwolle

uitje Zwolle gps workshop het verhaal
55 euro