Sing that song!

(inclusief diner)

Uitje Groningen Zangworkshop Sing that Song: Laat de zanger(es) in uzelf tot leven komen en geef u op voor deze zangworkshop! Onder begeleiding van een professionele zangcoach zingt u de sterren van de hemel. Na een stemopwarming en enkele improvisatieoefeningen om los te komen, gaan we aan de slag met  twee (vooraf) door u gekozen nummers. Na afloop gaat u met een flinke dosis energie de deur uit / de rest van de dag in!

Gebrek aan inspiratie voor een nummer? Of wil je in deze workshop aan de slag met een speciaal thema? Laat het weten, dan komen we er samen wel uit!

Diner: tapas eten: Lekkere Spaanse tapas, met meer dan voldoende brood met alioli en pestoen dipsausen. Denk bijvoorbeeld aan nachos gegratineerd met kaas en tomatensalsa, patatas bravas, kipkluifjes met BBQ-saus, spareribkluifjes, zalmfilet met cherrytomaatjes , uienringen in bierbeslag en pastasalade met gegrilde kipfilet.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Groningen!

Onze prijs per persoon:
€65,- p.p. exclusief drankjes bij het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 8 tot 15 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Professionele pianist: Begeleiding van een professionele pianist tijdens jullie zangworkshop. €15,- p.p.
 • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • De Luxere variant Tapas met gamba's en de verse tortilla € 5,- p.p.
 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:
 • Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

 

Bezoekers die dit leuk vonden keken ook op uitje Groningen workshop de Lama’s improvisatie.


Keywords: Zangworkshop Groningen, zangimprovisatie Groningen, workshop Groningen, muziek workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen

uitje Groningen Zangworksop Sing that Song
65 euro