Wijnproeverij

(inclusief diner)

Uitje Zwolle workshop Wijnproeverij: Zoet, zuur, zout en bitter zijn de enige vier zaken die we proeven, de rest ruiken we. Wist u dat? Een wijnproeverij onder begeleiding van onze wijnkenner zorgt er voor dat u al uw zintuigen leert gebruiken voor het proeven en beoordelen van dranken en/of spijzen. Het leuke van deze wijnproeverij is, dat hij heel flexibel is en dat er naast het proeven van de heerlijke wijnen, ook nog iets te knabbelen is. Bent u een beginnend wijndrinker, of een kenner, houdt u van Franse wijnen, of juist van krachtige Spaanse wijnen, bent u benieuwd naar de wijnen uit de nieuwe-wijnlanden, houdt u van rood, of juist van wit? Vertel het ons en wij stemmen deze proeverij af op uw wensen.

 Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Zwolle, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

 

Tijdsduur:
De wijnproeverij workshop: 1,5 uur
Diner: 2,0 uur

Zeer geschikt voor:
Afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes en feestjes verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Zwolle!

Onze prijs per persoon:
€45,- p.p. inclusief (overige drankjes anders dan de wijn tijdens de wijnproeverij workshop Zwolle dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:         

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Zwolle workshop Cocktails.

Keywords: Wijnproeverij Zwolle, workshop wijn Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, culinair uitje Zwolle, wijn Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, workshop Deventer, workshops Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle

uitje Zwolle workshop Wijnproeverij
45 euro