Workshop Fotografie

(inclusief diner)

Uitje Zwolle workshop fotografie: Een onvergetelijke foto maken is een combinatie van talent, geluk, geduld, maar vooral kennis. Het is altijd bijzonder dat met een beetje toegepaste basiskennis er veel mooiere foto’s gemaakt kunnen worden met hetzelfde toestel als waarmee het voorheen maar niet wilde lukken. Een goede foto kan mensen raken, kan een beeld vastleggen dat nog jaren op uw netvlies gebrand blijft. In deze gezellige workshop geeft de enthousiaste beroepsfotograaf u een basiskennis theorie met een stukje praktijk. Zo bespreekt hij in deze workshop bijvoorbeeld de compositie, het lichtspel, de sluitertijd en de diafragma. Met sprekende voorbeelden laat de mysterieuze wereld van de fotografie steeds meer van haar zelf zien. En vele verschillende soorten camera’s komen tijdens dit groepsuitje ter sprake, van de spiegelreflex tot aan de smart Phone!

Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Zwolle, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch. 

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in (stad)!

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 8 tot 20 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.) 

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook naar Uitje Zwolle Camera Obscura.


Keywords: Fotografie Zwolle, uitje Zwolle fotografie, Workshop Zwolle fotografie, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, djembe Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, GPS Zwolle


 

uitje Zwolle workshop Fotografie
45 euro