Camera Obscura

(inclusief diner)

Uitje Zwolle workshop Camera Obscura: In deze workshop fotografie gaat u de diepte in! Hoe ga ik met het fotomodel om? Welke poses zijn interessant om te fotograferen? Hoe maak ik een goede compositie? Hoe laat ik het licht voor mij werken? Welk standpunt kies ik als fotograaf? U maakt na deze workshop nooit meer dezelfde foto’s en u zult uw familie en vrienden blijven verbazen met uw originaliteit!

Een onvergetelijke foto maken is een combinatie van talent, geluk, geduld, maar vooral kennis. Het is altijd bijzonder dat met een beetje praktische kennis er veel mooiere foto’s gemaakt kunnen worden met hetzelfde toestel als waarmee het voorheen maar niet wilde lukken. En vele verschillende soorten camera’s komen tijdens dit groepsuitje ter sprake, van de spiegelreflex tot aan de smart Phone!

In deze interessante workshop geeft de enthousiaste beroepsfotograaf u een kennis theorie die net wat verder gaat met een stukje praktijk. Daarnaast kunt u tijdens deze workshop al uw vragen stellen over de compositie, het lichtspel, de sluitertijd en de diafragma. Met sprekende voorbeelden laat de mysterieuze wereld van de fotografie steeds meer van haar zelf zien.

Diner: Geniet van een 4 gangen planken diner met voor ieder wat wils in een gezellig restaurant in het centrum van Zwolle.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2,5 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Zwolle!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 8 tot 20 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op Uitje Zwolle GPS workshop Kunstroof.

Keywords: fotografie Zwolle, uitje Zwolle fotografie, Workshop Zwolle fotografie, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, camera obscura Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, GPS Zwolle

 

uitje Zwolle workshop Camera Obscura
65 euro