workshop Buikdansen

(inclusief diner)

Uitje Zwolle workshop buikdansen: Professionele en gedreven instructrices organiseren een weergaloze en supervrolijke buikdansworkshop. Geniet van de exotische klanken van de Oosterse muziek. Geheel verzorgd met bijpassende kleding, thee en een groepsfoto. Een echte aanrader! Buikdansen is heerlijk voor iedereen!

Diner: Tex-Mex chili: de authentieke chili zoals u hem nog nooit heeft geproefd. Een traditioneel gerecht met rundstoof, spek, kruiden, gerookte pepers, bonen, tomaat, bonen en nog veel meer…. Vegetarisch? Kies dan de Quesadillas. Twee dubbelgevouwen tarwetortilla’s, de ene gevuld met gesmolten kaas en gepofte aubergine, de andere met kaas en groente en guacamole!

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze foto rapportage, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op de foto's)

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop buikdansen: 1,5 uur - 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Alle dames en meidengroepen zoals collega’s, vrijgezellenfeestjes, vriendinnen, klasgenoten, afdelingsuitjes, familie en sportverenigingen

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Voor dezelfde prijs verzorgen wij in plaats van het buikdansen ook Zumba (sportief) en Flamenco (Spaans)!

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Zwolle workshop Burlesque.


Keywords: workshop Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, dansworkshop Zwolle, Flamenco dansen, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Zwolle workshop Buikdansen
55 euro