Bollywood

(inclusief diner)

Uitje Zwolle workshop Bollywood dansen:  Geen enkele ervaring vereist! U kent toch ook die bijzondere en exotische Indiase films? Van die musicals met Hindi-talige, vrolijke muziek uit Bombay…. Bijzondere ritmes met zo’n hele aparte dans? Om die dans gaat het dus in deze workshop.

De Indiase Bollywood dans is een mix van Zuid-Indiase Bharata Natyam (tempeldans) de Noord-Indiase Kathak (verhalenverteller), de bekende buikdans en natuurlijk de moderne dans. In deze workshop beleeft u zelf deze Indiase sferen.

In deze workshop, die anderhalf uur duurt, maar die meestal wel iets uitloopt door de gezelligheid, krijgt de jarige, de vrijgezel of iemand anders die in de aandacht staat, een speciaal Bollywood kostuum aan. Maar ook alle andere deelnemers krijgen Bollywood kleding die met deze workshop gedragen kan worden. De lerares geeft zelf een demonstratie, er kunnen groepsfoto’s worden gemaakt aan het eind van de workshop en er is thee met zoetigheden. Gewoon een heel gezellig, ontspannen en toch ook wel leerzaam uitje samen met vriendinnen of collega’s.

Diner: Bourgondisch: Informeel eten zoals alleen op het Franse platteland gebeurd. Ovenverse broden om zelf te breken, zelfgemaakte grove kruidenboter en grote schalen met heerlijke gerechten. Denkt u aan vleesspiesen, visstoof uit Marseille, stoofschotels of coq au vin… Bon appetit

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor vriendinnen, collega’s, vrijgezellenfeestjes en andere groepsuitjes in Zwolle.

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Zwolle workshop buikdansen.


Keywords: workshop Zwolle, dans uitje Zwolle, Workshop bollywood Zwolle, workshops Zwolle Dans, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, djembe Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, GPS Zwolle

uitje Zwolle workshop Bollywood
65 euro