Chocolade Creaties

(inclusief diner)

Uitje Zwolle kookworkshop Chocolade Creaties:Maak zelf een heleboel verschillende chocolade creaties in een ontspannen en gezellige workshop! Geen bonbons, maar verrassende chocoladecreaties zoals pindarotsjes en noga in chocolade. Uw creaties zijn wel net zo mooi als de meest luxe bonbons en u mag ze natuurlijk in een mooi doosje mee naar huis nemen! Het leuke van deze workshop is, dat u voortaan altijd weet hoe u heerlijke zoete lekkernijen gemakkelijk en snel nogmaals zelf kunt maken. Leuk voor de feestdagen, of als persoonlijk cadeau of natuurlijk om nog een keertje samen met de kinderen over te doen!
Een leuke kookworkshop waarbij u lekker bezig bent en gezellig met iedereen kan bijpraten. Geen intensieve workshop, maar juist makkelijk te doen voor iedereen en voor alle leeftijden.

Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Zwolle, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze bedrijfsfilm, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op het filmpje)

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 - 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor uw familiedag, want dit uitje is voor jong en oud. Ook voor een ontspannen vriendinnendag of voor een gezellig afdelingsuitje. Ook al eerder geboekt als onderdeel van een personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en verjaardagen. Dus eigenlijk voor iedereen in Zwolle!

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 8 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Zwolle Smoothie workshop.


Keywords: chocolade workshop Zwolle, workshops Zwolle, kookworkshop Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, culinair uitje Zwolle

uitje Zwolle workshop Chocolade Creaties
45 euro