Flower Power

(inclusief diner)

Workshop bloemschikken: Niets is mooier dan een prachtig bloemenkunstwerk. Maar om zelf zoiets samen te stellen… vaak durven we het niet aan… In deze supergezellige workshop leert u een prachtig, met blijvende basis, bloemen kunstwerk te maken! Je krijgt of maakt zelf een basis voor je bloemenkunstwerk. Zo gaat uw kunstwerk mee met de seizoenen en heeft u er een heel jaar wat aan! Met bloemen van het huidige seizoen maakt u, onder deskundige begeleiding, een prachtig kunstwerk en krijgt uitleg over de verschillende bloemen. U wordt tijdens deze workshop volledig in de watten gelegd met een drankje en iets lekkers. Na deze workshop gaat u met eigen vervoer richting het restaurant voor het diner.

Diner: Geniet van een 4 gangen planken diner met voor ieder wat wils in een gezellig restaurant in het centrum van Zwolle.

 

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Een meiden of damesgroep, of juist een groep heren die hun partner of directrice willen verrassen met een zelfgemaakt kunstwerk! Maar ook voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Zwolle!

Onze prijs per persoon:
€65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden).

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen

(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.

Bezoekers die dit leuk vinden, keken ook naar uitje Zwolle workshops Cupcakes


Keywords: workshop Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bloemen Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle

Uitje workshop Zwolle Bloemschikken
65 euro