Workshop Paaldansen!

(inclusief diner)

Uitje Zwolle workshop Paaldansen: Met een professionele paaldans paal wordt u door zeer gedreven en professionele instructrices op luchtige en vriendelijke wijze de fijne kneepjes van het paaldansen uit de doeken gedaan. De technische en de sportieve kant van het paaldansen komen aan bod maar zeker ook de erotische kant van deze sport komt naar voren. Deze workshop in Zwolle is een echte giller en hartstikke gezellig! Denk voor de bruid aan een spannend setje zodat jullie het kunnen filmen voor de bruidegom.

Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Zwolle, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Gezellig en informeel.

 

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze bedrijfsfilm, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere locatie wordt gegeven als op het filmpje)

Tijdsduur van dit uitje:
Paaldansen workshop Zwolle: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Bedrijfsfeestjes, afdelingsuitjes, maar juist ook vrijgezellenfeestjes, vriendinnen en sportteams. Een hele vrouwelijke workshop in Zwolle! Ook voor uw groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€ 45,- p.p. exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
6 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

 Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Zwolle workshop Pussycat Dolls.


Keywords: Workshop Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, djembe Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, GPS Zwolle

uitje Zwolle workshop Paaldansen
45 euro