Pussycat Doll workshop

(inclusief diner)

Uitje Zwolle workshop Pussycat Doll: In deze workshop worden de verschillende elementen gecombineerd tot een sexy act. Van paaldansen tot entertainen, dansen met en rond een stoel om iemand het hoofd op hol te brengen. Laat u met een grote knipoog helemaal gaan. Neem zelf gepaste kleding mee en het is een gegarandeerd succes! Deze workshop in Zwolle is een echte giller en hartstikke gezellig!

Diner: Geniet van een 4 gangen planken diner met voor ieder wat wils in een gezellig restaurant in het centrum van Zwolle.

 

Tijdsduur van dit uitje:
Pussycat Doll workshop Zwolle: 1,5 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Bedrijfsfeestjes, afdelingsuitjes, maar juist ook vrijgezellenfeestjes, vriendinnen en sportteams. Een hele vrouwelijke workshop in Zwolle! Ook voor uw groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€ 55,- p.p. exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
8 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Zwolle workshop Burlesque.


Keywords: Workshop Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, djembe Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, GPS Zwolle

uitje Zwolle workshop Pussycat Doll
55 euro