High Heel workshop

(inclusief diner)

Uitje Zwolle High Heel workshop: Valt u oog ook altijd op High Heels? Maar er echt op lopen zit er niet in…. Deze workshop leert u hoe u ze op een goede en sexy manier kan inzetten. U met uw high heels en stoel en eventueel een mooi setje en een hoed of stropdas zijn genoeg….. Gooi al u vrouwelijkheid in de strijd en neem gepaste kleding mee. Na deze workshop voelt u zich vrouwelijk genoeg om de high heel op het juiste moment en met de juiste moves in te zetten! Hilarisch!

 Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Zwolle, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Gezellig en informeel. 

 

Tijdsduur van dit uitje:
High Heel workshop Zwolle: 1 uur
Diner:  1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Bedrijfsfeestjes, afdelingsuitjes, maar juist ook vrijgezellenfeestjes, vriendinnen en sportteams. Een hele vrouwelijke workshop in Zwolle! Ook voor uw groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€ 45,- p.p. exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
8 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

 Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Zwolle workshop Paaldansen.

Keywords: Workshop Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, djembe Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, GPS Zwolle

uitje Zwolle High Heel workshop
45 euro