Make me over!

(inclusief diner)

Uitje Zwolle workshop Visagie: In deze supergezellige workshop visagie krijgt u samen met uw vriendinnen alle antwoorden op uw make-up vragen. U gaat na de leuke presentatie zelf aan de gang met de professionele materialen en er wordt een persoonlijk make-up kleurenplan voor u ontwikkeld. Dikke lagen make-up zijn niet nodig om u te laten stralen! Het gaat er om hoe u de sterke punten van uw gezicht accentueert, hoe u reinigt, hoe u de technieken gebruikt en welke materialen u in huis heeft. Maar deze workshop is niet alleen educatief, vooral erg gezellig, meiden onder elkaar: het begin van een onvergetelijke en leuke dag!

Diner: Geniet van een 4 gangen planken diner met voor ieder wat wils in een gezellig restaurant in het centrum van Zwolle.

Tijdsduur:
Workshop: 2 a 3 uur
Diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Vriendinnendagen, Afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes en feestjes verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Zwolle!

Onze prijs per persoon:
€65,- exclusief drankjes tijdens de workshops en het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant of op de locatie afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Zwolle workshop Bollywood.


Keywords: workshop Zwolle, visagie Zwolle, workshop make up Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, djembe Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, GPS Zwolle

uitje Zwolle workshop make me over
65 euro