Beer Experience

(inclusief diner)

Uitje Zwolle workshop Beer Experience: Waarom smaakt het ene bier zo anders dan het andere, hoe ontstaat de bierkleur en welke types bier zijn er zoal? Een grondige maar nooit saaie uitleg in een oergezellige bruine kroeg in Zwolle, met een kleine proeverij van verschillende bieren en bijpassende smaak sensaties (kaas, chocolade). Een echte beleving! 

Diner: Een overheerlijke burger in een gezellig restaurant in het hartje van Zwolle. 

Tijdsduur:
Workshop: 1,5 a 2 uur
Diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes en feestjes verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Zwolle!

Onze prijs per persoon:
€ 45 inclusief (overige drankjes anders dan de bier tijdens de bierproeverij workshop Zwolle dienen op de dag zelf in het restaurant of op de locatie afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Zwolle workshop Cocktails and Dreams.


Keywords: Workshop Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, cocktails Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, proeverij Zwolle

uitje Zwolle workshop Beer Experience
45 euro