Workshop Boetseren

(inclusief diner)

uitje Groningen workshop Boetseren: De Workshop “Elkaars Hoofd Boetseren” is een verrassend en humorvol uitje voor zowel mannen als vrouwen, waarbij de deelnemers tegenover elkaar zitten en dan elkaars hoofd boetseren. Het is elke keer heel bijzonder om dit in groep mee te maken! Onder de enthousiaste begeleiding van de docenten, leert u in deze workshop op een andere wijze naar elkaar te kijken en leert u de basisprincipes van het boetseren. U zult verbaasd staan van het resultaat!

Er wordt gewerkt met een fijne chamotte klei, waarbij geen water nodig is. Een beproefde en super leuke manier om een goed, mooi en gelijkend hoofd te boetseren. Voor deelname aan deze workshop hoeft u zeker niet eerder te hebben geboetseerd. Onze docenten zorgen voor een optimale individuele en humorvolle en professionele begeleiding. Deze workshop heeft een hoog interactief gehalte, omdat men heel goed en anders naar elkaar leert kijken. Dit schept een “nieuwe” band met veel humor. Na afloop krijgt iedereen zijn eigen (geboetseerde) hoofd mee naar huis.

Absoluut een inspirerende workshop met een hoge ontspanningswaarde. Deze workshop blijkt een uiterst relaxte vorm om op een andere wijze met elkaar te communiceren en daardoor elkaar beter te leren kennen, maar ook een super leuke workshop, waarbij veel gelachen kan worden.

Met op het einde van de workshop als blijvende herinnering, de schitterende resultaten van de deelnemers.

Diner: tapas eten: Lekkere Spaanse tapas, met meer dan voldoende brood met alioli en pestoen dipsausen. Denk bijvoorbeeld aan nachos gegratineerd met kaas en tomatensalsa, patatas bravas, kipkluifjes met BBQ-saus, spareribkluifjes, zalmfilet met cherrytomaatjes , uienringen in bierbeslag en pastasalade met gegrilde kipfilet.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: circa 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Niet alleen voor kunstzinnige vriendinnendagen! Ook verrassend voor mannelijke rugbyspelers! Kom in contact met uw creatieve kant. En natuurlijk voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Groningen!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf 10 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • De Luxere variant Tapas met gamba's en de verse tortilla € 5,- p.p.
 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:
  Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:
  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad
  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen workshop Creatief met verf.

Keywords: boetseren Groningen, creatief uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

uitje Groningen workshop Boetseren
65 euro