Workshop Boetseren

(inclusief diner)

Uitje Zwolle workshop Boetseren: De Workshop “Elkaars Hoofd Boetseren” is een verrassend en humorvol uitje voor zowel mannen als vrouwen, waarbij de deelnemers tegenover elkaar zitten en dan elkaars hoofd boetseren. Het is elke keer heel bijzonder om dit in groep mee te maken! Onder de enthousiaste begeleiding van de docenten, leert u in deze workshop op een andere wijze naar elkaar te kijken en leert u de basisprincipes van het boetseren. U zult verbaasd staan van het resultaat!

Er wordt gewerkt met een fijne chamotte klei, waarbij geen water nodig is. Een beproefde en super leuke manier om een goed, mooi en gelijkend hoofd te boetseren. Voor deelname aan deze workshop hoeft u zeker niet eerder te hebben geboetseerd. Onze docenten zorgen voor een optimale individuele en humorvolle en professionele begeleiding. Deze workshop heeft een hoog interactief gehalte, omdat men heel goed en anders naar elkaar leert kijken. Dit schept een “nieuwe” band met veel humor. Na afloop krijgt iedereen zijn eigen (geboetseerde) hoofd mee naar huis.

Absoluut een inspirerende workshop met een hoge ontspanningswaarde. Deze workshop blijkt een uiterst relaxte vorm om op een andere wijze met elkaar te communiceren en daardoor elkaar beter te leren kennen, maar ook een super leuke workshop, waarbij veel gelachen kan worden.

Met op het einde van de workshop als blijvende herinnering, de schitterende resultaten van de deelnemers.

Diner: Een overheerlijke burger in een gezellig restaurant in het hartje van Zwolle. 


Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: circa 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Niet alleen voor kunstzinnige vriendinnendagen! Ook verrassend voor mannelijke rugbyspelers! Kom in contact met uw creatieve kant. Ook al eerder geboekt als onderdeel van een personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en verjaardagen. Dus eigenlijk voor iedereen in Zwolle!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 10 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Zwolle workshop Sushi

Keywords: boetseer workshop Zwolle, workshops Zwolle, creatieve workshop Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, uitje Zwolle

uitje Zwolle workshop Boetseren
65 euro