Naaktmodel tekenen

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop naaktmodel tekenen: Als u de schilderruimte binnenloopt, staat er op tafel een heel saai stilleven klaar om na te schilderen, bijvoorbeeld een fruitmand. Op dat moment denkt iedereen; “dat wordt wel een hele stomme middag!”.

Vervolgens vragen wij bijvoorbeeld aan de aanstaande bruid (of de jarige) om even mee te komen naar een andere kamer om wat leuke spullen erbij te zoeken om het stilleven op te vrolijken en dan …. staat in die kamer het naakt model, die de bruid of de jarige– na van de schrik bekomen – meeneemt naar binnen. En zo kan dan de workshop echt gaan beginnen!

Spelenderwijs en met veel plezier leert u een goede modeltekening te maken. De begeleiding van de docenten is duidelijk en vol humor. Niets is zo mooi als het menselijk lichaam en het is een uitdaging om alle vormen zo goed mogelijk in detekening te verwerken! Dus laat u niet afleiden!

Absoluut niet platvloers of ordinair, maar juist een hele leuke inspirerende/verrassende workshop, waarbij veel geleerd, ervaren en gelachen gaat worden.

Voor het beste resultaat zien onze modellen er natuurlijk goed en  aantrekkelijk uit. Voor deelname hoeft u niet eerder te hebben getekend. Iedereen zal verbaasd zijn over de eigen creativiteit en trots zijn over de resultaten. Een super leuke enhilarische workshop, met een verrassend begin van de workshop voor de deelnemers.

Diner: tapas eten: Lekkere Spaanse tapas, met meer dan voldoende brood met alioli en pestoen dipsausen. Denk bijvoorbeeld aan nachos gegratineerd met kaas en tomatensalsa, patatas bravas, kipkluifjes met BBQ-saus, spareribkluifjes, zalmfilet met cherrytomaatjes , uienringen in bierbeslag en pastasalade met gegrilde kipfilet.
Of
Spare-ribs eten: gezellig spare-ribs eten, met frieten en diverse dipsausen.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: circa 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Dit is de topper voor vrijgezellenfeestjes! De voorpret alleen al, zorgt ervoor dat dit groepsuitje onvergetelijk wordt. Maar omdat het toch een serieuze en ontspannen workshop is, is het een werkelijk bijzondere ervaring. Maar ook voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€65,- p.p. exclusief drankjes bij het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 12 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • De Luxere variant Tapas met gamba's en de verse tortilla € 5,- p.p.
 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:
  Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:
  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad
  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

 Bezoekers die dit leuk vonden keken ook op uitje Groningen workshop hoofd boetseren

Keywords: naakttekenworkshop Groningen, naakttekenen Groningen, workshop Groningen, creatieve workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen

uitje Groningen workshop Naaktmodel tekenen
65 euro