Naaktmodel tekenen

(inclusief diner)

Uitje Zwolle workshop naaktmodel tekenen: Als u de schilderruimte binnenloopt, staat er op tafel een heel saai stilleven klaar om na te schilderen, bijvoorbeeld een fruitmand. Op dat moment denkt iedereen; “dat wordt wel een hele stomme middag!”.

Vervolgens vragen wij bijvoorbeeld aan de aanstaande bruid (of de jarige) om even mee te komen naar een andere kamer om wat leuke spullen erbij te zoeken om het stilleven op te vrolijken en dan …. staat in die kamer het naakt model, die de bruid of de jarige– na van de schrik bekomen – meeneemt naar binnen. En zo kan dan de workshop echt gaan beginnen!

Spelenderwijs en met veel plezier leert u een goede modeltekening te maken. De begeleiding van de docenten is duidelijk en vol humor. Niets is zo mooi als het menselijk lichaam en het is een uitdaging om alle vormen zo goed mogelijk in de tekening te verwerken! Dus laat u niet afleiden!

Absoluut niet platvloers of ordinair, maar juist een hele leuke inspirerende/verrassende workshop, waarbij veel geleerd, ervaren en gelachen gaat worden.

Voor het beste resultaat zien onze modellen er natuurlijk goed en  aantrekkelijk uit. Voor deelname hoeft u niet eerder te hebben getekend. Iedereen zal verbaasd zijn over de eigen creativiteit en trots zijn over de resultaten. Een super leuke en hilarische workshop, met een verrassend begin van de workshop voor de deelnemers.

Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Zwolle, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: circa 2 uur
Diner:  1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Dit is de topper voor vrijgezellenfeestjes! De voorpret alleen al, zorgt ervoor dat dit groepsuitje onvergetelijk wordt. Maar omdat het toch een serieuze en ontspannen workshop is, is het een werkelijk bijzondere ervaring. Maar ook voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drankjes
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
12 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Zwolle workshop hoofd boetseren.


Keywords: naaktteken uitje Zwolle, teken Workshop Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, djembe Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, GPS Zwolle

uitje Zwolle workshop Naaktmodel tekenen
65 euro