Muziekworkshop

(inclusief diner)

Uitje Deventer Muziekworkshop: Geen enkele ervaring vereist! Echt iedereen kan meedoen! De deelnemers gaan zelf muziek maken. Er is volop keuze tussen de instrumenten: denk aan djembe trommels, conga’s en percussie-instrumenten. Er heerst een gezellige en ontspannen sfeer en aan het eind van de workshop zal iedereen verbaasd staan van het eindresultaat: een verrassend muziekstuk waar alles samenkomt. Eigenlijk is deze workshop net als de muziekles van vroeger, maar dan hartstikke leuk, vrij, ontspannen en humoristisch. Natuurlijk hoef je in dit groepsuitje geen noten te lezen, alles gaat op gevoel!

Tapas eten: Dit uitje wordt op een ontspannen manier culinair bekroond: gezellig met z’n allen Spaanse en Mexicaanse tapas eten! Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5  uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drankjes
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 8 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer workshop Djembe.


Keywords:  Muziek Deventer, uitje Deventer djembe, Workshop Deventer fotografie, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, mozaïek Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

uitje Deventer muziekworkshop
55 euro