Hoorspel de Luxe

(inclusief diner)

Workshop hoorspel de Luxe Zwolle: Maak met jouw groep een echt hoorspel. Onder de vrolijke leiding van de docent gaan de deelnemers aan de slag met muziek en geluid. Zo ontstaat er per groepje een heel eigen hoorspel met fantastische special effects, ontroerende of grappige verhaallijnen, enthousiast ingesproken karakters en op de achtergrond muziek van de aanwezige muziekinstrumenten.

Om het maximale resultaat uit deze workshop te halen, moeten de deelnemers echt samenwerken, de nodige creativiteit gebruiken en vooral super veel plezier hebben. Want echt alle geluidseffecten zijn mogelijk tijdens dit groepsuitje: denk aan woeste zeerovers, piepende autobanden, dichtslaande deuren, dramatisch onweer, romantische muziek en zinderende spanning….

Diner: Geniet van een 4 gangen planken diner met voor ieder wat wils in een gezellig restaurant in het centrum van Zwolle.

 

Tijdsduur van dit uitje:
Doen: 3 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Uw: afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Zwolle!

Onze prijs per persoon:
€95,- p.p. exclusief drankjes
(drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 8 tot 12 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)


Keywords: hoorspel workshop Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, djembe Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, GPS Zwolle

Uitje Zwolle workshop hoorspel de luxe
95 euro