Workshop Film

(inclusief diner)

Workshop film Deventer: Maak nu uw eigen film! Ongelofelijk toch? In deze workshop wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde Green Screen techniek! U acteert zelf voor een groen scherm, wat later vervangen wordt voor elke willekeurige achtergrond! En die achtergrond, die maakt u ook zelf! Dus u wandelt in uw eigen tekening! Zet jezelf in de batcave, in de bek van Godzilla, aan boord bij het piratenschip van Johnnie Depp, of op een romantisch balkon in de armen van Brad Pitt… Een heel bijzonder groepsuitje, een workshop die u nooit meer vergeet.

Deze techniek wordt in Hollywood overigens nog vaak gebruikt. Een van de bekendste voorbeelden is de succesvolle remake van de film Poseidon een paar jaar geleden (2006), die op exact dezelfde methode is opgenomen. De acteurs liepen voor een groen scherm op het strand, en werden later vakkundig geplakt op het schip…. In deze workshop loopt u zelf voor uw eigen tekening of kunstwerk.

Tapas eten: Dit uitje wordt op een ontspannen manier culinair bekroond: gezellig met z’n allen Spaanse en Mexicaanse tapas eten! Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5  uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drankjes
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 8 tot 12 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer workshop Camera Obscura.

Keywords:  film Deventer, uitje Deventer djembe, Workshop Deventer fotografie, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, mozaïek Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

uitje Deventer workshop Film
55 euro