Workshop Film

(inclusief diner)

Workshop film Zwolle: Maak nu uw eigen film! Ongelofelijk toch? In deze workshop wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde Green Screen techniek! U acteert zelf voor een groen scherm, wat later vervangen wordt voor elke willekeurige achtergrond! En die achtergrond, die maakt u ook zelf! Dus u wandelt in uw eigen tekening! Zet jezelf in de batcave, in de bek van Godzilla, aan boord bij het piratenschip van Johnnie Depp, of op een romantisch balkon in de armen van Brad Pitt… Een heel bijzonder groepsuitje, een workshop die u nooit meer vergeet.

Deze techniek wordt in Hollywood overigens nog vaak gebruikt. Een van de bekendste voorbeelden is de succesvolle remake van de film Poseidon een paar jaar geleden (2006), die op exact dezelfde methode is opgenomen. De acteurs liepen voor een groen scherm op het strand, en werden later vakkundig geplakt op het schip…. In deze workshop loopt u zelf voor uw eigen tekening of kunstwerk.

Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Zwolle, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Zwolle!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank jes
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 8 tot 12 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Zwolle workshop Camera Obscura.


Keywords: Film workshop Zwolle, workshops Zwolle, creatieve workshop Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, uitje Zwolle

uitje Zwolle workshop Film
55 euro