Workshop Journaal

(inclusief diner)

uitje Deventer workshop Journaal: Vindt u het 20.00 uur journaal ook altijd zo negatief? In deze workshop maakt u zelf een echt journaal. U gaat als groep aan de slag met film, geluid en script. U maakt in kleinere groepjes een grappig of misschien wel een super spannend item voor de nieuwsuitzending. Een presentator in een echte studio praat vervolgens de items aan elkaar. Alles wordt door de workshopleider gemonteerd en op een later tijdstip getoond. En dan…. Met zijn allen genieten van (en lachen om) het eindresultaat!! Want het eindresultaat is een compleet journaal voor en door jullie zelf gemaakt.

Echt een heel leuk groepsuitje, en het door jullie gemaakte journaal kan later op een bijzonder moment afgespeeld worden…. (bijvoorbeeld op de bruiloft, op het jubileum, voor de baas op de personeelsdag, alles kan….) Dit groepsuitje is daarom heel erg geschikt voor vrijgezellenfeestjes, afdelingsuitjes en familiedagen.

Diner: Een heerlijk drie gangen diner in een van de oudste panden van Deventer.

Tijdsduur van dit uitje:
Doen: 3 uur
Diner: 2,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Uw: afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€95,- p.p. exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 8 tot 12  personen
(Bij andere groepsgroottes kan het zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit. )

Extra bij te boeken:

  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)


Keywords: journaal workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventeruitje Deventer workshop Journaal
95 euro