Workshop Journaal

(inclusief diner)

Uitje Zwolle workshop Journaal: Vindt u het 20.00 uur journaal ook altijd zo negatief? In deze workshop maakt u zelf een echt journaal. U gaat als groep aan de slag met film, geluid en script. U maakt in kleinere groepjes een grappig of misschien wel een super spannend item voor de nieuwsuitzending. Een presentator in een echte studio praat vervolgens de items aan elkaar. Alles wordt door de workshopleider gemonteerd en op een later tijdstip getoond. En dan…. Met zijn allen genieten van (en lachen om) het eindresultaat!! Want het eindresultaat is een compleet journaal voor en door jullie zelf gemaakt.

Echt een heel leuk groepsuitje, en het door jullie gemaakte journaal kan later op een bijzonder moment afgespeeld worden…. (bijvoorbeeld op de bruiloft, op het jubileum, voor de baas op de personeelsdag, alles kan….) Dit groepsuitje is daarom heel erg geschikt voor vrijgezellenfeestjes, afdelingsuitjes en familiedagen.

Diner: Een 3-gangen menu naar keuze. Bij deze menu-optie hebben wij de keuze uit twee goede en populaire restaurants die wij graag aan u presenteren! (uiteraard bieden wij ook een vegetarische variant).

Tijdsduur van dit uitje:
Doen: 3 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Uw: afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Zwolle!

Onze prijs per persoon:
€95,- p.p. exclusief drankjes
(drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 8 tot 12 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)


Keywords: Journaal workshop Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, djembe Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, GPS Zwolle

uitje Zwolle workshop Journaal
95 euro