Feel the rhythm

(inclusief diner)

Uitje Leeuwarden Workshop Djembé: Onder leiding van een vrolijke en gedreven djembé-instructeur ontdekt u met uw groep de eeuwenoude trommeltechnieken. De djembés kunnen een geluid produceren dat kilometers ver te horen is, daarom werd dit vroeger gebruikt om te communiceren tussen verschillende dorpen en stammen. Een leuke, actieve en inspirerende manier om samen muziek te maken. Tijdens deze workshop djembé leert u verschillende ritmes, technieken en een mooi samenspel. De ritmes die onder andere worden toegepast komen uit West-Afrika en Centraal-Afrika. Tijdens dit groepsuitje kan men verschillende klankkleuren bereiken door beide handen te gebruiken en zowel met de vingers als met de vlakke hand te spelen! De ritmes worden snel opgenomen en u zult meemaken dat u gezamenlijk met een fantastisch vlammend muziekstuk de workshop beëindigt!

Diner: Een heerlijk wisselend menu met de keuze uit vis, vlees of vegetarisch, lekker genieten!

Tijdsduur:
Workshop: 1-1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes en feestjes verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Leeuwarden!

Onze prijs per persoon:
€45 inclusief btw exclusief drank tijdens het diner (de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf op locatie afgerekend  worden.)

Bij een groep van:
Dit groepsuitje is al te boeken vanaf 10 personen (Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Combinatie met afrikaanse zang workshop: Wilt u uw groepsuitje helemaal in Afrikaanse sferen? Wij bieden u de mogelijk om de workshop djembé te combineren met een Afrikaanse zangworskhop! Vraag gerust naar de mogelijkheden!
  • Afrikaanse dans workshop: Vind u het zonde dat u tijdens dit uitje net lekker het ritme te pakken heeft, en dat het al weer afgelopen is? Hoe leuk is het dan om het groepsuitje uit te breiden met een workshop Afrikaans dansen? Vraag gerust naar de mogelijkheden!


Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op workshop Afrikaanse dans Leeuwarden

Keywords: Djembé Leeuwarden, percussie Leeuwarden, workshop Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, vrij

Uitje Leeuwarden Workshop Djembé
45 euro